Behöver du hjälp med data service ?

En dator behöver en dataservice. Precis som med bilar så behövs det för att den ska må bra och fungera så problemfritt som möjligt.

Servicen görs i vår egen verkstad i Nyköping.

Gillar du inte att hålla på med dataservice? Vi älskar det! Här listar vi några av de sakerna inom dataservice som våra kunder vill ha hjälp med. Kontakta oss för mer information.

?

Årlig hälsocheck

995:-

Vi går igenom Windows register och tar bort oönskade filer och programvara. Denna genomgång av din dator tar ca 4-6 timmar. Vi rengör fläktar och datorkomponenter samt utsidan av din dator.

Akut virusrensning

895:-

Allt oftare drabbas vanliga datoranvändare av avancerade virus och trojaner. Vi gör en kraftfull insats för att skydda dina filer och ta bort viruset. Ibland är det inte möjligt och då hjälper vi dig att tömma datorn och installera om operativsystemet.

Backup

695:-

Glöm inte att säkra alla dina semesterbilder! Vi gör en backup på dina filer/bilder/dokument. Du kan få dina filer på ett USB-minne eller installerade på din nyköpta dator.

Lägg till backup av e-post och bokmärken  +200:-

Dataservice hos dig

895:-

Om du vill slippa komma in med datorn så kan du få dataservice hemma hos dig istället. Går det inte att lösa på plats så tar vi med den till verkstaden.

nu med RUT-avdrag

Byte av datordelar

595:-

Vill du uppgradera din befintliga dator? Kanske ett nytt moderkort eller grafikkort? Idag är det många som vill sätta in en snabbare SSD-hårddisk i sin dator för att få upp farten. Kom in och berätta vad du vill göra.

Service / Felsökning

695:-

När datorn inte vill fungera och orsaken är oklar så behöver vi göra en felsökning. Vi har alltid en öppen dialog om kostnaden så att du känner dig trygg och har kontroll över priset.

Ominstallation

1195:-

Ibland är det bäst att börja om från början med alla program på datorn. Gör en ominstallation av din licens på Windows 7, 8 eller 10, och installera alla nya uppdateringar och drivrutiner.

Dataservice på distans

från 250:-

Vi kan på distans söka efter mindre programfel eller ändra inställningar på din dator. Under tiden ser du allt vi gör på din egen datorskärm. Att använda fjärrhjälp från oss är tryggt och säkert. Det sparar mycket tid och blir billigare om det är enklare problem.